Waarom coaching?

Waarom ben je op zoek naar een coach? Dat is een vraag die alleen jij kunt beantwoorden.

Soms zijn het zaken die op het werk spelen. Altijd weer diezelfde valkuil waar je instapt als je met die ene collega, die lastige klant of je leidinggevende te maken hebt. Of die motivatie die al tijden laag is, de stress die al veel te lang zijn tol eist of die ambitie die alsmaar niet uit de verf komt.

Maar soms ook heeft het niets met het werk te maken of wil je aan een thema werken dat zowel privé als zakelijk speelt. Zoals onvoldoende grenzen aangeven, perfectionisme, snel emotioneel worden, futloosheid, uitstelgedrag of een gevoel van zinloosheid.

Mensen komen naar een coach omdat ze een nieuwe baan zoeken maar niet weten wat voor baan, omdat ze problemen hebben in een relatie, omdat ze een vastgeroest patroon willen doorbreken, van een fobie af willen, omdat ze op zoek zijn naar meer zelfvertrouwen en misschien wel meer lol in het leven willen ervaren.

Kortom, hele normale mensen met veel voorkomende en heel uiteenlopende vragen komen bij een coach. Mensen die het heft in handen nemen en beseffen dat het soms handig is om samen met een coach een probleem aan te pakken of gewoon van gedachten te wisselen.

Maar wat is eigenlijk jouw vraag? Neem contact op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek.
succes succes succes