Wie is je coach?

In de praktijkruimte van Real Life Coaching word je ontvangen door Bas de Kruyff. Met een rugzak van ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, heeft Bas de beschikking over een schat aan leerervaringen. Zowel in de zakenwereld als in non-profit bedrijven heeft hij in veel verschillende projecten een bijdrage geleverd als consultant, projectmanager, interim manager, coach of trainer. Enkele jaren geleden heeft hij zich de vraag gesteld hoe het komt dat de ene persoon succesvoller is dan de andere. Ongeacht of dat succes nu betrekking heeft op iemands carričre, iemands relatie, iemands gezondheid of iemands algehele welbevinden.

Om dat te ontdekken verdiepte Bas zich in NLP (Neuro-Linguďstisch Programmeren) en kwam hij tot de conclusie dat dit vooral te maken heeft met hoe iemand communiceert. Uiteraard hoe iemand met een ander communiceert, maar vooral ook hoe iemand met zichzelf communiceert. Want als iemand niet goed met zichzelf kan communiceren, zo is zijn overtuiging, kan die persoon meestal ook niet goed met een ander communiceren.

Met dit als extra inhoud in de rugzak, startte Bas zijn onderneming Anker & Kompas, van waaruit hij trainingen verzorgt op het vlak van communicatie en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast begon hij uiteenlopende mensen te begeleiden met management-coaching, loopbaancoaching en personal coaching. Zijn enthousiasme als coach en trainer schrijft hij toe aan het besef dat mensen die daarvoor kiezen in korte tijd grote stappen in hun persoonlijke groei kunnen maken.

Het motto waarmee Bas zijn werk doet is: durf stil te staan om doelgericht vooruit te kunnen. Oftewel: met inzicht in het verleden en heden, uitzicht op de toekomst.

Voor grotere opdrachten binnen organisaties kan Real Life Coaching een beroep doen op een uitgebreid netwerk aan doorgewinterde coaches door het hele land. Daarom kunnen we je ook een coach aanbevelen wanneer je wel op zoek bent naar een coach maar Houten voor jou te ver weg is.

Lees hier meer over hoe een coachingstraject bij Real Life Coaching in zijn werk gaat.

succes succes succes